duminică, 23 august 2009

Sistem de terapii oxiopatia

Dupa 42 de ani de studiu si cercetare aplicata, Gheorghe Sârbu din Ploiesti a descoperit un preparat natural oferit de alchimie. Este vorba de PANACEUL CORINA Oxiopatia -Sistem de Terapii, un unguent folosit de aproximativ 46.500 de bolnavi, care au scapat astfel de afectiuni ca: diabet, spondiloza cervicala, gonartroza, fibrom uterin, leucemie, tuberculoza, adenom de prostata, chist ovarian, varice, osteoporoza, SIDA, neoplasm pulmonar, arterita, hirsutism, cancer de piele, prurit, pietre la rinichi, torticolis, lupus, herpes genital, candidoza genitala, poliartrita reumatoida, neoplasm mamar, otoscleroza, si tot astfel.
Tratamentul este natural, se bazeaza pe PANACEUL CORINA, iar rezultatul este definitiv.O planta care creste singuratica pe virfuri de munte, si care, preparata si filtrata prin cunostintele anilor de cercetare - la care se adauga medicina naturista, paranormalul, geometria fractala si cimpul unificat, au condus la descoperirea PANACEULUI CORINA. Se face mentiunea ca pentru derularea tratamentului, in prima faza este suficient, dar nu si necesar diagnosticul clinic pus de medicina alopata, si de asemenea, nu este nevoie de internare.
PANACEUL CORINA nu are efecte secundare,
dieta nu este obligatorie; unde este cazul, se tine dieta recomandata de medicul curant,
poate fi aplicat si preventiv, ca vaccin, sau pur si simplu ca intretinere a sistemului imunitar, dar si in cosmetica, si impotriva imbatrinirii, nu este compatibil cu ceaiul de urzica, ceaiul de pelin, samponul de urzica, alcoolul si drogurile.
Tratamentul activeaza cei sapte centri de energie vitala, fapt care face posibila transformarea energiei negative in energie pozitiva, pusa la treaba. In acest timp, lucreaza doar panaceul si centrii de energie vitala, organismul fiind un simplu martor. Dupa tratament, centrii se inchid si organismul isi reia activitatea lui obianuita
Pentru afectiuni cu tratament local, cura dureaza cam o luna si jumatate, cu trei saptamâni de pauza. Pentru un tratament mare, care tinteste mai multe boli, dintre care una terminala, avem nevoie de sapte luni, cu o pauza de trei luni si jumatate. Fiecare pacient primeste o metoda cadru, cu toate detaliile necesare. Pentru informatii suplimentare sunati la 244.586848, 728 .768888, 742. 139999 sau http://www.sarbu.ro/romana/corina.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu