miercuri, 26 august 2009

Radicali liberi

Radicalii liberi raspandesc cancerul distrugand AND-ul.
Antioxidantii protejeaza celulele de alterarea produsa de radicalii liberi.
Una din cauzele ce provoaca cancerul e aceea ca excesul de radicali liberi in interiorul celulelor dauneaza AND-ului, drept urmare, unele dintre ele devin/se transforma in celule canceroase. Fiecare agent chimic sau toxina din organismul nostru cauzeaza distrugeri din cauza radicalilor liberi(pe care ii reprezinta); cele carcinogenice sunt inca si mai periculoase provocand mai multe complicatii. Acestea din urma, in combinatie cu un grad ridicat de aciditate in organism si lipsa oxigenarii duc la reteta perfecta pentru cancer.
Un alt motiv pentru care avem prea multi radicali liberi distructivi si prea mult de cancer, este ca alimentele prelucrate(genetic)/”imbogatite” genereaza radicali liberi mai multi decât toate produsele alimentare naturale, au mai putine substante nutritive care nu pot actiona ca distrugatori de radicali liberi. Mai mult decat atat, suntem expusi la peste 70.000 de substante chimice , din care 20.000 sunt cunoscute ca fiind cauzatoare de cancer. Acestea toate provoca distrugere prin acumularea de radicali liberi, si sa contribuie la cauzarea cancerului înca intr-un alt fel.
Fara îndoiala ca antioxidantii juca un rol cheie în combaterea cancerului, ca OPCs, care a ajutat in tratamentul de cancer pulmonar. Deci, nu este de mirare ca un vreo cateva dintre suplimentele de varf in lupta împotriva cancerului sunt gasite în aceasta sectiune. DHLA Nano Plex si medicamentul de sorginte europeana “European Health First Grape Seed Extract” ( primul extract de seminte de struguri).
Sa abodam antioxidantul umarul unu in combaterea cancerului - DHLA Nano Plex.
DHLA Nano Plex
Acesta este un acid lipoic de gradul Alfa, care nu a mai fost folosit niciodata pana acum, prin urmare imediat utilizabil. Se stie despre el ca alimenteaza sistemul nervos central si creierul cu nutrient, ii protejeaza si ii intinereste. DHLA are de departe cea mai mare putere de saturatie a radicalilor liberi, fiind mai eficient decat predecesorul lui, R- acid lipoic si este redus la dimensiuni nano pentru a fi asimilat mai bine in tesuturi/cellule. S-a dovedit ca acest supliment usor e unul din cei mai eficienti anticancerigeni. E stiut/exista un supliment anticancerigen bine-cunoscut care combina un metal greu cu un acid gras pentru a livra celulei Alfa acidul gras care ii este necesar. DHLA Nano Plex e mai eficient in a hrani celula, deoarece alfa acidul gras produs de el are la origini surse naturale si a fost redus/defalcat la dimensiuni de nanoparticule prin/folosind procedeul fermentarii probiotice fara efectele secundare toxice ale Paladilui. Acum ca este imbunatatita cu aceste valori energetic vibratile, cantitatea de DHLA asimilata de celula se tripleaza - O imbunatatire enorma adusa unui produs deja eficient.
Odata asimilat intr-o celula cancerigena, DHLQ mareste cantitatea/valoarea de energie destinata mitocondriilor din celula respectiva. Din cauza ca celulele cancerigene produc energie pe cale anaeroba au o productie foarte redusa de energie si nu mai au posibilitatea de a se echilibra d.p.d.v energetic asa cum fac celulele sanatoase astfel incat mitocondriile din celulele canceroase se imbolnavesc atunci cand vin in contact cu DHLA-ul proaspat asimilat, iar celula canceroasa incepe sa elibereze enzimece initiaza apoptoza (autodistrugerea celulei/ programarea mortii celulei). Celulele sanatoase produc o cantitate de energie cu mult mai mare si au cum sa-si managerieze surplusul energetic. DHLA nu face decat sa leajute se lucreze mai bine.
DHLA ar putea fi cel mai efficient antioxidant, pentru ca reuseste sa stinga activitatea fiecarui tip de radical liber cunoscut, intr-o celula vie. În plus DHLA recicleaza toti marii antioxidanti, inclusive glutenul alaturi de vitaminele C si E. Medicii recunosc faptul ca pacientii carora li s-a administrat DHLA necesita mult mai putine suplimente/medicamente, si sufera o imbunatatire notabila a starii de sanatate intr-o perioada de timp semnificativ de redusa.
DHLA ajuta celulele sa produca energie; sprijina detoxifierea ficatului; ajuta in prevenirea si repararea problemelor aparute la nivel de AND si ARN. Este un foarte puternic antioxidant. Sprijina si imbunatateste sistemul nervos central alaturi de functiile lui de neurotransmitator. Imbunatateste functiile sistemului imunitar si sprijina echilibrul PH-ului in organism, intretinand oxigenarea tesuturilor si a celulelor din organism.
Daca o sicluta de 2 uncii de extract e reteta normal lunara, pentru o abordarea mai agresiva impotriva cancerului se impune aprovizionarea/marirea dozajului cu mai mult.
Folositi 3 sticle /luna pentru cancer in stadiu incipient.Folositi 4 sticle /luna in cazul unei forme avansate de cancer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu