luni, 24 august 2009

Dispozitivul BioHarmonex

BioHarmonex este in fapt un dispozitiv pentru bio-stimularea sistemelor energo-informationale ale organismului, cu camp magnetic pulsant. Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta.
Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal, care se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice asupra proceselor bio-energo-informationale si ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica), tratand adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.
Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie se afla sub influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.
Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de curata a structurilor moleculare ale organismelor vii. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta, extrem de eficienta si fara efecte secundare. Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara. BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu