miercuri, 12 august 2009

MODULOTERAPIA – metoda simpla de vindecare fara medicamente

Principiul moduloterapiei poate fi ilustrat prin utilizarea unui sunet pentru a sparge un pahar de vin. Declansarea acelei note musicale ofera posibilitatea ca moleculele din componenta sticlei paharului sa oscileze deja cu diferite armonice ale notei respective, moment in care se produce fenomenul de rezonanta . Deoarece fiecare tip de structura a are o frecventa de rezonanta diferita, nimic in afara de pahar nu este distrus. Astfel, exista sute de trilioane de fracvente de rezonata diferite si fiecare specie de molecule isi are propria frecventa.
In medicina principiul moduloterapiei poate fi ilustrat prin utilizarea unei anumite frecvente intense pentru a sparge celulele canceroase.
Acest principiu sta la baza tratarii unor boli grave cu sunete si ultrasunete.
Descoperirea modulatiilor specifice ce distrug herpesul, poliomielita, meningita spinala, tetanusul, gripa, cancerul si un imens numar de alte microorganisme ce cauzeaza boli ofera o oportunitate ce nu ar trebui neglijata.
In prezent exista CD-uri ce contin o multitudine de frecvente capabile sa asigure rezonanta cu celulele bolnave.
Practic, se achizitioneaza CD-ul sau DVD-ul ce contine acel lot de frecvente aferente afectiunii dumneavoastra, se introduce intr-un sistem audio performant, ce contine si subwufer, dupa care se audiaza sunetele emise. Nu trebuie sa folositi un volum mare al sunetului, valoarea medie fiind suficienta.
In tot acest timp va puteti relaxa in pat, pe scaun, puteti dormi chiar, caci sunetele emise isi fac efectul.
Fiecare suport magnetic (CD sau DVD) contine modulatia specifica moleculelor ce trebuie distruse, FARA A FI AFECTATE IN VREUN FEL TESUTURILE INVECINATE.
Personal am folosit aceasta terapie prin sunete, doresc sa cred ca a fost benefica, prilej cu care am observat urmatoarele: dupa cateva audieri (zilnic se face auditia intregului lot de frecvente aferent afectiunii dv), in momentul in care ajungeam la o anumita frecventa, am simtit timp de cateva secunde, o durere in zona formatiunii tumorale, care disparea si se instala o perioada de relaxare placuta. Acest experiment l-am simtit in primele doua saptamani, restul perioadei fiind lipsit de elemente notabile. Am practicat aceasta auditie timp de 3 luni neintrerupt.
Este bine a urma acest procedeu deoarece celulele tumorale traverseaza diferite stadii de dezvoltare si trebuiesc prinse intr-unul din aceste stadii pentru a fi distruse.
Consider ca este una din cele mai elegante metode de tratare, conditia esentiala fiind generarea frecventei de rezonanta. Dealtfel, apreciez ca fiind necesara suprapunerea acestei terapii cu altele naturiste, precum cura de ceaiuri CIPPEWA si KOMBUCCO ORIENTALIS, ceaiuri ce au o actiune complementara. Acest set de tratamente ofera un randament maxim de tratament impotriva cancerului. Personal am scapat de o formatiune tumorala de 8/5/1,2 cm in 4 luni de tratament!

Un comentariu:

  1. Pentru afectiuni grave recomand si AGARICUS MILENA care este AGARICUS BLAZEI MURILL aclimatizata in Romania .Detalii : ioanabobocea@gmail.com sau 0744300432

    RăspundețiȘtergere