sâmbătă, 29 august 2009

Semne de diagnostic precoce cancer si terapie cancer

Fiind o boală cu un nume de temut este de preferat să fie recunoscută la primele simptome care nu inseamna neaparat exsitenta unei maladii canceroase ci reclama investigatii analize insitente, minutioase, repetate: -schimbarea caracterului unei persoane în mod inexplicabil -insomnie persistentă fără alte cauze clare -instalarea unei anxietăţi excesive -frică de moarte, frica de cancer -absenţa febrei în ultimii 6-7 ani sau dimpotrivă persistenţa unei stări febrile ce nu remite la tratament -oboseală marcată însoţită de slăbire în greutate -o rană care refuză să se vindece -instalarea unor dureri persistente, inexplicabile şi care se intensifică la nivelul membrelor sau în orice parte a corpului sau nu se amelioreaza la antalgice -colorarea tegumentului sau a limbii (înnegrire) -un neg care îşi modifică brusc forma şi creşte în dimensiuni -tuse rezistentă la tratament la cei peste 40 ani mai ales fumători, -răguşeală sau tulburări de deglutiţie persistentă, -hemoragii prelungite cu orice localizare, -instalarea unei aversiuni marcate pentru carne însoţită de tulburări digestive, constipaţie recent instalată la cei peste 40 de ani şi fără alte cauze sau orice schimbare a tranzitului intestinal sau urinar, -apariţia unui ganglion supraclavicular, apariţia unui nodul sau îngroşare nejustificabile, -tromboflebite migratoare şi recurente, -hipercalcemie mai ales la persoanele ce prezintă factori de risc cum ar fi ereditatea sau expunerea la anumite carcinogene.
Aceste simptome ne atrag atenţia şi reclamă investigaţii de specialitate fără a fi echivalente cu debutul unei stări canceroase. În plus homeopaţii cunosc şi o indicaţie expresă cum ar fi lipsa de răspuns la un tratament corect homeopat. Bineînţeles că lipsa de răspuns la un tratament homeopatic are multe cauze, una dintre posibilităţi fiind blocajul datorat stării canceroase. Dietoterapia şi evitarea expunerii la factori nocivi printre care cităm aici doar naftalina ocupă un loc aparte în terapia cancerului alături de alopatie şi terapie spirituală.
Citeva pricipii generale de dieta si fitoterapie , curativ sau preventiv
Este indicat a se renunţa la conservanţi, cosmetice si naftalină, etc Se interzice carnea cu exceptia pestelui, sarea, alcoolul, cafeaua, fumatul, mîncatul în grabă. Se consumă sucuri de legume (morcov, sfeclă rosie, ţelină, puţină ridiche neagră), 300 ml pe zi, 40 de zile, înghiţitură cu înghiţitură, pătrunjel verde, lămîie, ulei presat la rece, cereale (orez brun, ovăz, grîu), usturoi, suc de orz verde (de 15-20 cm înălţime se spală, se mixează de 2 ori, se diluează cu apă, timp de 6 luni), coriandru, fructe de culoatre închisă ca afine, struguri. Simburi de caise sunt deasemenea recomandati Ceaiuri cu efect posibil antimitotic Captalan, rizomi, o linguriţă plantă, care se fierbe în 250 ml apă rece.
Se consumă 2-3 căni cu miere de albine Tătăneasă, 1 linguriţă la 250 ml apă rece se fierbe 20 minute, din care se consumă 2 căni. Salvie, o priză (cană cu apă fierbinte se fierbe 3 minute FIX. Coada şoricelului, infuzie Infuzie de trifoi rosu Vîsc, tratament injectabil. EXTRACT DIN SAMBURI DE STRUGURI Factori de protecţie Vitamina A, C, E, preventiv Minerale: Magneziu, Potasiu, Iod, Seleniu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu