duminică, 16 august 2009

Legatura dintre CANDIDA si CANCER

Cancerul poate fi determinat de ciuperca candida, sens in care vindecarea celui dintai se apreciaza a fi realizata foarte usor.
Este deja cunoscut faptul ca in prezent celor diagnosticati cu cancer li se ofera de catre medici trei variante: operatie, chimioterapie sau radioterapie. Prin prisma celor trei variante, rata de succes este extrem de mica. In prezent, medicina se concentreaza pe a lucra cu ipoteza ca un factor important in aparitia cancerului este cel genetic, insa cercetarile recente au aratat ca acesta joaca un rol scazut in declansarea bolii. Cercetarile doctorului Simoncini din Roma, au condus la concluzia ca drept cauza principala a bolii este o banala ciuperca numita Candida. Aceasta ciuperca candida exista in mod natural in organism, si nu cauzeaza probleme atat timp cat dezvoltarea ei nu scapa de sub control. Astfel, tumoarea canceroasa este doar reactia fireasca a organismului de a se apara de aceasta ciuperca Candida. Mai multe studii anterioare stabilisera deja ca exista legatura evidenta intre cancer si Candida, dar nu se stia exact care, determinandu-se ca intre 79 si 97% dintre bolnavii de cancer prezentau si infectii cu Candida. Marele dezavantaj in lupta cu Candida este faptul ca ea se adapteaza in cateva zile la atacul medicamentelor cunoscute pana acum. Insa Candida nu se adapteaza suficient de repede si la bicarbonatului de sodiu.
Din pacate nu este suficient sa inghitim praf de copt pentru a scapa de cancer, bicarbonatul de sodiu TREBUIE INJECTAT DIRECT IN TUMOARE. Ph-ul tumorii se schimba repede de la acid la alcalin, ceea ce determina ca ciuperca sa fie distrusa inainte de a avea timp sa se adapteze. Experimentele doctorului Simoncini au aratat ca 99% din cazurile de cancer la san si vezica se pot vindeca in doar 6 zile, folosind doar un cateter care spala tumoarea cu solutie de bicardonat de sodiu. Se pare ca interesele financiare din industria farmaceutica, care este interesata in a-si vinde produsele si nu neaparat vindecarea oamenilor, au facut ca doctotul Simoncini sa fie marginalizat, iar teoria sa sa fie prea putin cunoscuta. Ce anume cauzeaza scaparea de sub control a dezvoltarii Candidei in organism si cum putem sa stim ca avem probleme legate de acest lucru?
Un semn bun este dorinta puternica de dulciuri si fainoase, acestea fiind preferate de ciperca drept hrana. Este favorizata si de alcool, cafea, drojdie, lactate, majoritatea fructelor, otet, unele legume. Ciuperca Candida secreta peste 79 de substante toxice organismului uman, de aceea cei afectati de aceasta ciuperca se simt slabiti, ametiti, lipsiti de putere (de la alcoolul si acetaldehida secretate de ciuperca) si anxiosi, deprimati, fara putere de concentrare (de la reactia acetaldehidei cu dopamina). In lupta impotriva proliferarii Candida in organism se recomanda o dieta riguroasa si chiar obtinerea de suport psihologic pentru a renunta la unele alimente nesanatoase, exercitii fizice care ajuta la reechilibrarea producerii de neurotransmitatori, consumul de bacterii "bune".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu