marți, 18 august 2009

LEUCEMIA

Leucemia este o boala a sangelui, manifestata prin cresterea haotica a numarului de leucocite. Din aceasta cauza ea este considerata ca fiind un cancer al sangelui, desi nu ar trebui sa fie asa. Aceasta boala comporta trei forme: leucemia mieloida cronica, leucemia limfatica cronica si, forma mai grava, leucemia acuta.
Ca si cauza subtila, avand in vedere ca sangele reprezinta emotiile si sentimentele, cauza clara a leucemiei este suferinta sufleteasca. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l rezolve cel care doreste sa se vindece de leucemie! Fara rezolvarea problemelor sufletesti, leucemia este dificil de vindecat. De multe ori, chiar aflarea vestii, a diagnosticului, poate bloca rezolvarea problemelor sufletesti.
Ce trebuie facut pentru vindecarea leucemiei:
- rezolvarea problemelor sufletesti prin orice metoda;
- din casa sa fie eliminate naftalina si orice substante impotriva insectelor, iar din alimentatie sa se elimine mancarurile reincalzite;
- folosirea unuia din cele doua tratamente descrise mai jos (sau chiar amandoua, pentru ca nu se exclud).

Metoda Vanga
Bolnavul va bea un decoct (fiertura) din boabe de grau, porumb, ovaz, secara si mei. Obligatoriu, ele trebuie sa fie procurate din surse curate, netratate chimic. Din fiecare soi de graunte, se ia cate o lingura si se pune la fiert in circa 2 litri de apa, astfel ca la final, cand cerealele s-au inmuiat, sa ramana 1 litru de lichid. Se strecoara si se beau cate 2-3 pahare pe zi (nu neaparat inainte sau dupa mese), dimineata, la pranz si seara.
De asemenea, suplimentar, bolnavul va bea suc (nu ceai) din radacina de nalba de padure (Malva silvestri). La copii se poate adauga in alimente fructe de nalba de padure uscate si pisate.

Metoda Breuss
Sa se bea 1/4 litri/zi timp de 42 de zile sucurile de legume valabile si in cura totala de cancer (dar fara sa se posteasca). Sa amintim reteta:
- 3/5 sfecla rosie,
- 1/5 morcovi,
- 1/5 bulb de telina,
- putina ridiche neagra, mai ales coaja
- un cartof mic

Exemplu: 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic cat un ou sau, daca nu este suportat, un ceai de coaja de cartofi baut rece.
Se va mai consuma, suplimentar, ceai de salvie.
Si... sa nu uitati ca veselia poate vindeca multe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu