vineri, 21 august 2009

Terapia cancerului

Terapia acestei maladii este complexă, individualizată nelimitîndu-se doar la medicaţia homeopată. Dietoterapia şi evitarea expunerii la factori nocivi printre care cităm aici doar naftalina ocupă un loc aparte în terapia cancerului alături de alopatie şi terapie spirituală.
Citeva pricipii generale de dieta si fitoterapie , curativ sau preventiv.
Este indicat a se renunţa la conservanţi, cosmetice si naftalină, etc Se interzice carnea cu exceptia pestelui, sarea, alcoolul, cafeaua, fumatul, mîncatul în grabă. Se consumă sucuri de legume (morcov, sfeclă rosie, ţelină, puţină ridiche neagră), 300 ml pe zi, 40 de zile, înghiţitură cu înghiţitură, pătrunjel verde, lămîie, ulei presat la rece, cereale (orez brun, ovăz, grîu), usturoi, suc de orz verde (de 15-20 cm înălţime se spală, se mixează de 2 ori, se diluează cu apă, timp de 6 luni), coriandru, fructe de culoatre închisă ca afine, struguri. Simburi de caise sunt deasemenea recomandati Ceaiuri cu efect posibil antimitotic Captalan, rizomi, o linguriţă plantă, care se fierbe în 250 ml apă rece. Se consumă 2-3 căni cu miere de albine Tătăneasă, 1 linguriţă la 250 ml apă rece se fierbe 20 minute, din care se consumă 2 căni. Salvie, o priză (cană cu apă fierbinte se fierbe 3 minute FIX. Coada şoricelului, infuzie Infuzie de trifoi rosu Vîsc, tratament injectabil. EXTRACT DIN SAMBURI DE STRUGURI
Factori de protecţie
Vitamina A, C, E, preventiv Minerale: Magneziu, Potasiu, Iod, Seleniu Aminoacizi???? Clisma cu muşeţel 1 litru ceai de muşeţel şi sucul unei jumătăţi de lămîie se introduc în anus cu irigatorul, în poziţia culcat pe dreapta, zilnic 21 de zile, apoi se reduce frecvenţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu